Gåskærgade 32 · 6100 Haderslev · Tlf.: 88 20 48 33 · mail@trioconsult.dk

Velkommen til TrioConsult

TrioConsult er en af regionens førende konsulentvirksomheder med speciale i økonomisystemerne Microsoft C5 og XAL. Vi har nogle af landets mest kompetente konsulenter, som hver især har mere end 20 års erfaring i rådgivning og udvikling af Microsoft C5.

 

 
 
Gratis servicetjek

Microsoft C5 spænder vidt med over 60.000 solgte løsninger til store små og virksomheder. Vi oplever ofte, at brugere føler de ikke udnytter Deres Microsoft C5 optimalt.

Derfor tilbyder vi et gratis servicetjek af virksomhedens Microsoft C5. Her vil en af vore konsulenter gennemgå virksomhedens Microsoft C5, sammen med relevante medarbejdere, for at klarlægge de eventuelle områder hvor der er mulighed for en bedre udnyttelse af Microsoft C5. Derudover vil vi rådgive om hvilke tiltag der eventuelt bør gøres i fremtiden.

Er virksomheden allerede tilknyttet en anden Microsoft C5 forhandler, er dette dog ingen hindring. Vi kommer gerne på besøg alligevel.

Ønskes besøg af en af vore konsulenter, så kontakt os da venligst på telefon 88 20 48 33 eller mail@trioconsult.dk

 

 

 Microsoft Certified Partner - Microsoft Dynamics

 

Kurser:

Microsoft C5/XAL Supervisor:

Formål: At give deltageren kendskab til programmets systemmæssige opbygning og gør deltageren i stand til at oprette og vedligeholde brugere og grupper, tilrette menuer og printeropsætninger, samt bruge værktøjerne til vedligeholdelse af databasen.Pris: Kr. 2.800,- ekskl. moms.
mere...

Microsoft C5 Bogholder - kursus med fokus på Finans :

Formål: At give deltageren et kendskab til de funktioner og arbejdsprocesser i finansmodulet, der primært udføres af en bogholder. Pris: Kr. 2.800,- ekskl. moms.
mere...

Microsoft C5 Light - Introduktionskursus til C5:

Formål: At give deltageren et kendskab til de mest basale funktioner og arbejdsprocesser i C5.Pris: Kr. 2.800,- ekskl. moms.
mere...

Microsoft C5 Tips & Tricks:

Formål: At deltageren får et nærmere kendskab til de mere specielle funktioner, herunder en del af de nye features fra de seneste versioner.Pris: Kr. 2.800,- ekskl. moms.
mere...

Microsoft C5 Løn grundlæggende:

Formål: Deltageren får et grundlæggende kendskab til lønmodulet og de almindelige rutiner i forbindelse med lønbehandling.Pris: Kr. 2.500,- ekskl. moms.
mere...
x1